Pubertraining

De pubertraining is speciaal voor (hoog) sensitieve pubers vanaf 11 jaar! De cursus is tevens geschikt voor pubers die niet lekker in hun vel zitten, stress ervaren, zich niet goed kunnen concentreren, onzeker/faalangstig zijn, niet uit de voeten kunnen met hun emoties, moeite hebben met het maken en plannen van hun huiswerk, etc.

De cursus is geschikt voor pubers en jong volwassenen tot ongeveer 22 jaar. We besteden in 7 sessies aandacht aan:

  • hoe beleef ik de wereld om me heen, aandacht en concentratie
  • stress: hoe bouwt het zich op, hoe los ik het op, hoe voorkom ik het?
  • emoties, gevoelens en sensaties en hoe kun je positief denken?
  • faalangst
  • concentratie
  • mindmappen, plannen, leren, en organiseren
  • je eigen plek innemen
  • wat kan ik en wie ben ik? Over je eigen kwaliteiten en die van een ander.

De investering is 85 euro per sessie, inclusief 21% btw. De sessies vinden op afspraak plaats. Een sessie duurt 45 minuten.
Er wordt per 15 minuten gefactureerd. Het berekende tarief is gebaseerd op de behandeltijd en de geïnvesteerde tijd waar je als cliënt geen zicht op hebt; de sessievoorbereiding, de verslaglegging en de voortdurende professionalisering en de daaraan verbonden kosten. Door middel van literatuurstudie, training, na- en bijscholing blijf ik up to date.