Vanuit mijn ruime ervaring in de onderwijspedagogiek, kinderdagverblijven, gastouderopvang, en scholen, werk ik veel met kinderen, maar zeker ook met hun ouders/opvoeders. Kinderen en ouders zijn elkaars spiegels. Het is belangrijk dat je als ouder goed kijkt naar de behoeften van je kind (evenals die van jezelf) en de gevoelens die er zijn erkent. Je kind wil zich veilig voelen bij jou als ouder en zoekt erkenning. Soms lukt dat om de een of andere reden minder goed. Soms ben je even niet in staat de juiste signalen op te pikken en kun je de vertaalslag van het gedrag van het kind naar jouw denken en handelen niet maken.

Ben je op zoek naar een effectieve en concrete, praktische, intuïtieve vorm van begeleiding voor je kind en/of jezelf? Is je baby/kind/puber hoogsensitief, hoogbegaafd, beelddenkend en loop je tegen problemen aan? Neem contact op voor een afspraak! Ik begeleid jullie naar je eigen handige oplossingen!

Privéconsult

In één of meerdere consulten praat ik samen met je over de problemen waar je tegen aan loopt en werken we samen praktische oplossingen voor je uit.

De investering is vanaf 1 januari 2024 105 euro per sessie, inclusief 21% btw. De sessies vinden op afspraak plaats. Een sessie duurt 45 minuten.
Er wordt per 15 minuten gefactureerd. Het berekende tarief is gebaseerd op de behandeltijd en de geïnvesteerde tijd waar je als cliënt geen zicht op hebt; de sessievoorbereiding, de verslaglegging en de voortdurende professionalisering en de daaraan verbonden kosten. Door middel van literatuurstudie, training, na- en bijscholing blijf ik up to date.

Mailconsult of telefonisch consult

Heb je een kleinschalige vraag waar je graag een advies over wilt? Dan kun je ook via de mail of telefoon advies inwinnen.
De investering hierin is 35 euro per kwartier, excl 21% btw.

Ouderworkshop

Regelmatig geef ik een ouderworkshop (kijk op de pagina Actueel). In deze cursus leer ik je op praktische wijze van alles over jou en je hooggevoelige kind. Thema’s van de cursus zijn: sensitief en intuïtief opvoeden, je kind leren lezen, goed voor jezelf zorgen, waar sta je en welke leefregels wil jij gaan volgen.

Readings

Heb je een kleinschalige vraag over je kind of jezelf en wil je daar graag een concreet, inzicht in? Dan kunnen we een afspraak maken voor een reading. Deze kan in de praktijk, telefonisch of op schrift /mail gegeven worden.
Een reading gaat over het lezen van energie. Iedereen bestaat uit energie en heeft energie om zich heen. Meestal ben je je niet volledig bewust van deze energie, maar je slaat er wel allerlei informatie in op. In je energie zit dus veel informatie. In een reading maak ik contact met jouw energie en jouw informatie. Ik beschrijf wat er zichtbaar is in jouw energie, over wat er nu essentieel is voor je. Het doel is om meer zicht te krijgen in jezelf en vraagstukken, en het verkrijgen van inzichten in bepaalde stukken. Het lezen van energie kan op afstand plaatsvinden.

Advies mbt school

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk. Daarin werk ik met ouders en kinderen. Maar soms loop je als ouder en kind tegen een probleem aan op school. Ik kan je daar vanuit mijn professie en ervaring in het onderwijs en de onderwijspedagogiek graag in adviseren. In de praktijk zorgen we ervoor dat je genoeg informatie in handen krijgt om eventueel ook op school met tips aan de slag te gaan. Wil je naar aanleiding van onze gesprekken of de kindercursus graag een advies op maat richting school waar leerkrachten ook mee uit de voeten kunnen in de klas? Dat kan! In een uitgebreid, maar concreet en praktisch verslag beschrijf ik waar je kind veel baat bij zou hebben in de klas. Investering: 165 euro, inclusief 21 %btw. Je kunt hier als ouder zelf het contact met school over onderhouden.

Lezing: Hoogsensitief, thuis en op school!

Regelmatig geef ik lezingen over hooggevoeligheid. Hier in de praktijk of op locatie. Heb je interesse, dan hoor ik het graag!

Winkelwagen