Magazine

In juni 2019 is mijn eerste magazine ‘Gelukkig Gevoelig’ verschenen. Dit is een ruim 60 pagina dik magazine van prachtige kwaliteit voor ouders en hooggevoelige kinderen. Zowel voor kinderen zelf, als voor ouders staan er allerlei verhalen, tips en tools, artikelen, puzzels, etc in. Met dit magazine krijg je ontzettend veel praktische, leuke en nuttige informatie in handen om om te leren gaan met hooggevoeligheid.

Het blad verschijnt minstens 4 keer per jaar. Je kunt het bestellen via info@zilverenmaanvlinder.nl voor slechts 8,95 euro (excl. verzendkosten).

In het nummer van juni 2019 oa. het thema hooggevoeligheid en vakantie! Tips en tools om deze ontspannen en goed door te komen.

23 augustus 2019 kwam het tweede nummer uit! En dit nummer is echt boordevol met tips mbt onderwijs en hooggevoeligheid! Een prachtig nummer voor jong en oud. Bestel het snel voor maar 8,95 (excl. verzendkosten).

28 oktober 2019 is het derde nummer verschenen, helemaal ingericht op hooggevoeligheid en de feestdagen! Bestel het snel voor maar 8,95 (excl. verzendkosten).