Gelukkig Gevoelig

Gelukkig Gevoelig zijn, dat wens ik een ieder. Maar in mijn praktijk kom ik elke week veel kinderen en volwassenen tegen die hun hooggevoeligheid nog behoorlijk lastig vinden. Ze ervaren uiteenlopende struikelblokken, zoals: extreem moe zijn, niet tegen drukte kunnen, juist heel veel prikkels opzoeken, veel buikpijn, veel hoofdpijn, moeite op school of op het werk, burn out klachten, medisch niet verklaarbare lichamelijke klachten, depressieve gevoelens, faalangst, gebrek aan eigenwaarde/zelfvertrouwen, negatief denken, veel piekeren/zorgen maken, zich versmelten met anderen, moeilijk nee kunnen zeggen….nou, zo kan ik best nog wel even doorgaan. Maar de kern van het verhaal is dat ze zich vaak niet fijn voelen, niet zichzelf, niet lekker in hun vel. Terwijl je juist zo gelukkig kan zijn met de gave hooggevoeligheid!

 

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat zowel kinderen als volwassenen veel baat hebben bij praktische tips en tools, goede gesprekken, maar bovenal: Inspiratie! Eenvoudige, maar doeltreffende tools die hen helpen om bij zichzelf te blijven. En daarom heb ik verschillende nieuwe producten in mijn praktijk ontworpen. Met hulp van mijn eigen inspiratiebronnen, zoals mijn vader, mijn moeder, mijn gezin, en lieve collega’s/coaches. Vanaf augustus 2019 maken we dan ook een doorstart. Samen met mijn man werken we toe naar een plek waar Natuur en Educatieve activieiten en producten centraal staan. Zo organiseren we maandelijks natuuractiviteiten zoals de kinderbushcrafts voor kinderen. We brengen dit jaar een Projectpakket uit waar op scholen en kinderdagverblijven mee gewerkt kan worden en we ontwerpen allerlei mooie producten. Van een aantal van deze producten wil ik je heel graag op de hoogte brengen.

Vanaf 26 augustus ben je van harte welkom in onze winkel. Van maandag tot en met donderdag is onze winkel in de reguliere schoolweken geopend (dus niet in schoolvakanties) van 9.00 tot 14.30 uur. In onze winkel kun je terecht voor bovenstaande producten, maar ook voor boeken voor zowel kinderen als volwassenen over hooggevoeligheid, kristallen, bachdruppels, natuurlijke oliën (speciaal ‘op maat’ gemaakt, passend bij je ‘klacht’), natuurlijke parfums, tegeltjes met prachtige spreuken, wellnessproducten, kettinkjes met kristallen, wandborden van hout met prachtige spreuken, eetbare planten in aqua easy potten, en in de kas van onze school vind je seizoensproducten door de kinderen van de school ontworpen. Elk seizoen nieuwe producten! Laat je verrassen en kom snel een keer bij ons langs!

We brengen 4 keer per jaar een magazine uit: Gelukkig Gevoelig. Een ruim 60 pagina dik magazine van prachtige kwaliteit voor ouders en hooggevoelige kinderen. Maar het blad is ook heel interessant voor leerkrachten, pedagogisch medewerkers en coaches. Je kunt het bestellen via gelukkiggevoelig@gmail.com of info@zilverenmaanvlinder.nl. Het blad is boordevol tips, artikelen, verhalen, voor zowel volwassenen als kinderen.

Ook heb ik een prachtige set inzichtkaarten voor volwassenen ontworpen. Deze inzichtkaarten zijn specifiek afgestemd om je te helpen terug te komen bij wie jij echt bent. Deze 49 prachtige kaarten kunnen je behulpzaam zijn je de inzichten en de inspiratie te geven die jij nodig hebt om weer in je kracht te komen. Ze spiegelen je precies waar je blokkade zit en hoe jij verder kunt. De kaarten zijn gemakkelijk te hanteren, ook als je nog nooit met kaarten hebt gewerkt. En, je kunt er ook prachtige readings mee doen voor anderen. De kaarten zijn te bestellen voor 24,95 via gelukkiggevoelig@gmail.com of info@zilverenmaanvlinder.nl

Omdat kinderen kaartensets doorgaans ook fantastisch vinden en altijd nieuwsgierig zijn naar de sets die ik heb voor volwassenen, heb ik nu ook een set inspiratie en inzichtkaarten voor kinderen ontwikkeld. Met deze set kun je ook het spel Septetten spelen! De set is een geweldige manier om op een speelse wijze aan het zelfvertrouwen van je kind te werken, maar ook om het te leren goed bij zichzelf te blijven, een positieve mindset te ontwikkelen, voor zichzelf op te komen, te groeien, voor zichzelf te zorgen en te leren genieten van het kind zijn. De kaarten zijn te bestellen voor 24,95 via gelukkiggevoelig@gmail.com of info@zilverenmaanvlinder.

Om jou en je kind het hele jaar door een fijne steun in de rug te bieden, hebben we ook een mooie verjaardagskalender ontworpen. Maar deze Gelukkig Gevoelig kalender is niet alleen maar een kalender! Elke maand krijg je mooie inzichten en oefeningen mee, handige, eenvoudige, maar leuke en fijne manieren om elke maand een stukje dichter bij jezelf te komen en te blijven. De kalender is te bestellen voor 14,95 via gelukkiggevoelig@gmail.com of info@zilverenmaanvlinder.

Nog op zoek naar een heerlijke agenda, speciaal voor gevoelige mensen? Bestel dan de Gelukkig Gevoelig agenda 2020 voor maar 16,95 via info@zilverenmaanvlinder.nl

En…dan hebben we ook nog de kinderansichtkaarten en de volwassenansichtkaartensets! Omdat we het zo mooi vinden om iemand een speciale boodschap mee te geven. Daarom hebben we allerlei spreuken bedacht en verzameld, kaarten met een echte pure boodschap, een kaart die net even meer is dan een kaart. Voor slechts 6,95 euro ontvang je 8 prachtige kaarten in de serie Gelukkig Gevoelig. Te bestellen via gelukkiggevoelig@gmail.com of info@zilverenmaanvlinder.